Lectia iubirii invatata de la fiecare zodie

Iubirea este, printre altele, o lectie de viata. Ai de invatat de la altii fatete ale ei pe care nu le stii si ii inveti pe ceilalti aspectele iubirii manifestate prin zodia ta.

Berbec: Ii inveti pe ceilalti ca iubirea este mereu proaspata, vie si plina de inocenta. Ai de invatat de la ceilalti ca iubirea presupune o rabdare nesfârsita cu cei pe care ii iubesti.

CITESTE SI: Cat de greu il duci in fata altarului in functie de zodia lui

Taur: Le arati celorlalti ca iubirea este vitalitate, implinire si satisfactie. Ai de invatat de la ceilalti ca iubirea inseamna iertare, de oricâte ori, pentru cei pe care ii iubesti.

Gemeni: Ii inveti pe ceilalti ca iubirea este un joc minunat si in acelasi timp cunoastere, iar ceilalti te invata ca iubirea este o emotie tulburatoare, de dincolo de cuvinte.

Rac: Ceilalti afla de la tine ca iubirea este un profund devotament. Ai de invatat insa ca ea nu trebuie sa ingradeasca, caci iubirea insemana, in acelasi timp, libertate.

Leu: Le arati celorlalti ca iubirea dogoreste, este extazianta si coplesitoare. Ceea ce trebuie sa inveti de la ei este ca iubirea inseamna umilinta si renuntare la orgoliu.

Fecioara: Ii inveti pe ceilalti ca iubirea inseamna puritate si este un sentiment elevat. Ai de invatat de la ceilalti ca ea presupune totusi placere si deplina satisfactie.

Balanta: Ceilalti invata de la tine ca iubirea este expresia cea mai deplina a frumusetii. Ai de invatat de la ceilalti ca ea presupune armonie si echilibru intre cei care se iubesc.

Scorpion: Lectia pe care ceilalti o invata de la tine este ca iubirea inseamna pasiune. Iar tu trebuie sa inveti ca iubirea presupune daruire de sine si abandonare completa in bratele ei.

Sagetator: Ii inveti pe ceilalti ca iubirea inseamna sinceritate si franchete. Inveti de la ceilalti ca iubirea inseamna fidelitate si constanta in sentimente.

Capricorn: Le exemplifici celorlalti ca iubirea este intelepciune si responsabilitate pentru cei iubiti. Ai de invatat de la altii ca iubirea inseamna relaxare, bucurie si altruism.

Varsator: Ceilalti afla de la tine ca iubirea este fascinanta si presupune deplina toleranta si intelegere, iar tu trebuie sa inveti de la altii ca iubirea se manifesta in gesturi simple si nu neaparat spectaculoase.

CITESTE SI: Ce gen de femeie esti in functie de luna in care te-ai nascut! Horoscopul care se potriveste intotdeauna

Pesti: Ii inveti pe ceilalti ca iubirea este bunatate plina de compasiune, iar tu inveti de la ceilalti ca iubirea este totul, ce face ca viata sa merite sa fie traita.

 Sursa:unica