LECTII DE VIATA PENTRU ZODII DE LA BUDDHA

Buddha este titlul dat unei persoane care a atins iluminarea si s-a trezit din ignoranta. Vezi ce lectii pot invata zodiile de la un astfel de lider spiritual.

Berbec – Este ok sa faci pasi marunti!

Esti impulsiva, de aceea este important sa inveti sa ai rabdare si sa iti tii in frau pornirile. Nu trebuie sa ai succes peste noapte, dar daca esti constanta si daca stii ce vrei, vei reusi!

CITESTE SI: CATE IUBIRI AI INTR-O VIATA, IN FUNCTIE DE ZODIE

Taur – Gandurile se transforma in realitate!

Trebuie sa inveti ca ai o putere extraordinara, iar daca iti doresti ceva, vei obtine. Tot ce transmiti Universului se va intoarce la tine, asa ca incearca sa iti dai seama mai repede ce vrei si treci la fapte.

Gemeni – Iarta!

Furia si ura nu fac decat sa te impovareze! Cand vei renunta la aceste sentimente si vei invata sa ierti, vei fi cu adevarat libera.

Rac – Actiunile tale conteaza

Oricat de multe cuvinte intelepte ai citit, oricate rugi ai spune, nu au nicio valoare daca nu actionezi potrivit lor. Invata sa iti asumi responsabilitatea si sa iti iei viata in maini, fara sa astepti forte divine sa iti dea ce vrei. „Nu cred intr-o soarta care da navala peste oameni, indiferent de actiunile lor. Cred, insa, in acea soarta care da peste ei daca nu actioneaza”, spune Buddha!

Leu – Incearca sa ii intelegi pe ceilalti!

Se spune ca intr-o disputa, in momentul in care ne infuriem nu ne mai intereseaza adevarul, ci ne intereseaza cum iesim noi dintr-o astfel de situatie. Invata sa ii intelegi pe ceilalti si sa fii mai preocupata de cum sa fii fericita, decat cum sa ai dreptate!

Fecioara – Depaseste-te!

Esti obsedata de control, dar trebui sa inveti sa te controlezi, in primul rand, pe tine! Depaseste-ti limitele si renunta la gandurile care vin in contradictie cu viata pe care vrei sa o traiesti. „Mintea omului si nu dusmanul sau il ademeneste pe cai pacatoase”, spune Buddha.

Balanta – Traieste in armonie!

Invata sa gasesti linistea sufleteasca! Tine cont ca armonia nu se gaseste intr-o casa noua, in haine sau intr-un job nou, ci la tine in suflet!

Scorpion – Fii recunoscatoare!

Chiar daca nu ai ajuns acolo unde iti doresti, trebuie sa inveti sa fii recunoscatoare pentru ce ai! Nu fi pesimista si bucura-te de lucrurile marunte ale vietii! Apreciaza ca te-ai trezit dimineata si poti vedea rasaritul, pentru ca unii au mers la culcare cu o seara inainte pentru ultima oara.

Sagetator – Respecta ceea ce stii!

Degeaba stii multe, daca nu te iei dupa ce stii! Daca esuezi, nu se intampla pentru ca nu ai stiut, ci pentru ca nu ai stiut ce sa faci cu ceea ce stii. Pune in aplicare ce stii si nu ai cum sa nu reusesti!

Capricorn – Calatoreste!

Lumea este mare, descoper-o! Nu te concentra atat de mult pe viitor si invata sa traiesti mai mult in prezent. Mergi in locuri in care nu ai mai fost, stai de vorba cu oamenii, bucura-te de lumea din jurul tau!

Varsator – Cuvintele sunt extrem de puternice!

Trebuie sa inveti ca poti vindeca in aceeasi masura in care poti rani atunci cand deschizi gura, asa ca alege-ti cuvintele cu grija. „Cand cuvintele sunt adevarate si blande, pot schimba lumea”, spune Buddha.

CITESTE SI: DE CE ARE NEVOIE INTR-O RELATIE IN FUNCTIE DE ZODIA LUI

Pesti – Fii bun cu toata lumea!

Oricate frustrari sau nemultumiri ai avea, oamenii nu au de ce sa sufere. Fiecare are de dus propria lupta, nu ai de ce sa ii ingreunezi drumul! „Stabileste sa fii tandru cu cei tineri, milos cu cei batrani, intelegator cu luptatorii si tolerant cu cei slabi si cei care gresesc. La un moment dat, in viata ta, vei fi toate acestea”, spune Buddha.

Sursa:unica