LEGATURA dintre APA NOVA si fotografiile cu ELENA UDREA si ALINA BICA la PARIS

Procurorii DNA efectueaza, miercuri dimineata, o serie de noua PERCHEZITII in Bucuresti si Ploiesti, la seful departamentului de securitate al APA NOVA, TEODOR STELIAN, informeaza postul de televiziune Digi24.

Acesta este suspectat de procurori ca se afla in spatele fotografiilor care au aparut in urma cu un an pe un blog anonim, in care apareau ELENA UDREA si ALINA BICA, la cumparaturi in Paris. TEODOR STELIAN ar fi calatorit la Paris cu acelasi avion cu care s-au deplasat ELENA UDREA si ALINA BICA, noteaza sursa citata.

CITESTE SI: DANIEL SAVU: COLDEA NE-A SPUS CA SRI NU A FACUT FOTOGRAFIILE CU UDREA SI BICA LA PARIS

Contactata de postul de televiziune Digi 24, ELENA UDREA a declarat ca nu doreste sa comenteze deocamdata si ca nu stie cine este TEODOR STELIAN.
TEODOR STELIAN trebuie sa fie audiat azi la DNA Ploiesti, in DOSARUL APA NOVA. Ulterior, dupa finalizarea PERCHEZITIILOR, STELIAN ar putea fi citat din nou, pentru explicatii in noua speta.

In dosarul instrumentat de procurorii anticoruptie se precizeaza ca APA NOVA BUCURESTI avea un serviciu de securitate format din fosti lucratori ai serviciilor de informatii, prin intermediul caruia se efectuau diferite filaje si interceptari.

Sursa foto: realitatea