Legatura secreta dintre Antonia si Monica Gabor. E vorba despre o “datorie” a cantaretei

In 2008, nimeni nu stia de existenta frumoasei Antonia, iar prezenta ei in showbiz s-a produs “prin alianta” cu Monica Gabor, la vremea aceea sotia lui Irinel Columbeanu. Moni a ajutat-o pe Antonia sa devieze de la modelling, la muzica.

La 19 ani, Antonia Iacobescu si-a facut intrarea in lumea mondena, fiind prezentata „cea mai buna prietena” a Monicai Gabor. Si chiar asa era. Cele doua s-au cunoscut si au devenit prietene la Milano, acolo unde ambele au activat in domeniul modei. Intr-un exces de altruism, Monicai i-a venit ideea sa o ajute pe frumoasa bruneta si sa-i inlesneasca drumul catre celebritate. In 2008, Monica ne-a trimis la redactie fotografii in care apare alaturi de Antonia si ne-a descris-o la superlativ.

“Atat cat pot, o voi ajuta. Mi-ar placea sa o ajute cineva din Romania, iar talentul ei sa fie valorificat. Antonia este incredibil de frumoasa, de sincera, e mereu vesela. Ii place la nebunie sa cante. Nu am auzit niciodata o voce atat de cristalina, dar, totusi, impunatoare, iar cand am vazut-o si dansand, m-a dat gata. Am ramas foarte impresionata.

As putea sa o compar, fara sa stau pe ganduri, cu Rihanna. Este incredibil de modesta, desi are toate motivele sa fie mandra de ea”, ne povestea, in 2008, Moni. Un an mai tarziu, Antonia lansa, alaturi de Tom Boxer, hituri precum “Morena” sau “Roses on fire”. Acum, Antonia are 28 de ani si e prezenta constant in topurile muzicale. Se iubeste cu Alex Velea, caruia i-a daruit doi baieti superbi.

Sursa text: click.ro