LEGEA DARII IN PLATA: Deputatii juristi au hotarat soarta PRIMEI CASE. UPDATE

Juristii din CAMERA DEPUTATILOR au decis, marti, EXCLUDEREA programului “PRIMA CASA” din LEGEA DARII in PLATA. Liberalul CATALIN ZAMFIR este cel care a propus amendamentul, informeaza televiziunile de stiri.

Membrii Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor s-au adunat in sedinta pentru a discuta, pe amendamente, LEGEA DARII in PLATA, ce va permite clientilor sa ofere bancilor cheia locuintei, pentru a scapa de toate datoriile. La final, acestia ar trebui sa faca raportul final asupra actului normativ, care apoi va fi trimis in plen.

CITESTE SI: LEGEA DARII IN PLATA: CATI ROMANI SUNT DE ACORD CU ACEASTA LEGE – SONDAJ

Proiectul a fost adoptat de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor si va fi dezbatut in plen miercurea viitoare. CATALIN ZAMFIR a precizat ca este fericit ca foarte multi romani care au credite pentru casa pot beneficia de lege.

La final, acestia ar trebui sa faca raportul final asupra actului normativ, care apoi va fi trimis in plen. Daca va fi adoptat, atunci va merge la promulgare la presedintele KLAUS IOHANNIS care mai are o singura cale de atac, anume Curtea Constitutionala, avand in vedere ca a retrimis darea in plata spre reexaminare in decembrie 2015.

Sursa foto: realitatea