Zgonea a cerut Comisiei Juridice urgentarea Legii maidanezilor

Sedinta BP

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a cerut Comisiei Juridice sa urgenteze Legea cainilor maidanezi. Zgonea a trimis o scrisoare prin care cere urgentarea dezbaterii privind situatia cainilor fara stapan, dupa ce in prealabil declarase ca va discuta si cu premierul pe aceasta tema.

“I-am rugat pe secretarul general si pe liderul grupului parlamentar la PSD in aceasta dimineata sa se intereseze, sa urgentam dezbaterea. Sper sa gasim o solutie. Vorbim despre un copil care are patru ani, fiica mea are sase ani si stiu despre ce este vorba. Sunt si eu iubitor de caini, am acasa caini maidanezi si de rasa. Este important sa facem ceva cu aceasta problema, deja lucrurile sunt exagerate si cred ca noi, romanii, asa suntem, niciodata nu suntem in stare sa facem un lucru înainte, il facem daca exista un eveniment. Voi discuta la Biroul Permanent si voi cere ca pana saptamana viitoare Comisia de administratie sa-si stabileasca cu prioritate aceasta dezbatere”, a spus Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor a afirmat ca adoptarea legii este necesara pentru ca fiecare institutie a statului sa stie ce atributii are.

Foto: rnews.ro