Legea taximetriei, marul discordiei in protestul taximetristilor din Bucuresti

Sute de taximetristi din Capitala protesteaza, marti, in fata Palatului Parlamentului. Acestia cer adoptarea Legii taximetriei si scoaterea din Bucuresti a taximetristilor care nu au licenta locala de transport.

Taximetristii ameninta cu declansarea de proteste la nivel national daca solicitarile lor nu vor fi aprobate.Taximetristii au venit la protest cu masinile. Autoturismele au fost parcate in jurul Parcului Izvor din Capitala, circulatia desfasurandu-se cu dificultate. Spuneti NU pirateriei votand Legea taximetriei, Pasarile de la tara sa zboare din Capitala, Protejati clientul de tot Parlamentul, Tariful reglementat, Clientul protejat . Acestea sunt numai cateva dintre mesajele afisate de protestatari.

“Suntem pregatiti ca in situatia neadoptarii propunerilor noastre, transmise in repetate randuri parlamentarilor, sa declansam actiuni de protest la sfarsitul lunii aprilie, la nivel national”, a declarat unul dintre protestatari, citat de Mediafax. Protestul este organizat de Camera Taximetristilor din Municipiul Bucuresti, Asociatia Nationala a Operatorilor de Transport in Regim de Taxi si Asociatia Nationala a Transportatorilor si Taximetristilor Independenti.

Foto: Mondo News