Legendele palatului – Taramul dintre vanturi. Episodul 43

Razboiul dintre Goguryeo si Buyeo capata accente dramatice insa, coplesiti de numarul adversarilor si de dotarea superioara a acestora, oastea condusa de Muhyool este infranta.

Printul se intoarce in tabara raportand regelui pierderi numerice masive.
Este momentul prielnic pentru sefii de trib pentru a-si declara inca odata nemultumirile fata de inceperea razboiului. Ameninta chiar ca vor parasi campul de lupta insa, pentru moment, regale Yuri isi impune autoritatea in fata razvratilor. Il decade ins ape Muhyool din rolul de comandadt al trupelor armate.

In tabara Buyeo starea de spirit este in concordanta cu victoriaobtinuta. Sosit de urgenta in sanul armatei, regele Dae-so sarbatoreste alaturi de generalii sai trimful. Ca semn de recunostinta fata de Do-jin, regale ii toarna bautura in pahar in fata intregii armate.

Yeon este informata de Ma-hwang de faptul ca armata Goguryeo, in frunte cu Muhyool, a fost infranta si decide sa plece pe campul de lupta pentru a afla vesti.Este insa luata ca prizoniera de o patrula a armatei Buyeo.

Bae-guk, din ce in ce mai sigur de infrangerea armatei Goguryeo, face planuri pentru razvratire. Isi trimite aghiotantul in capital pentru a-l aresta pe seful Sfatului.

Ca o ultima solutie, Muhyool se decide ca impreuna cu Ma-ro sa patrunda in tabara armatei Buyeo pentru a inspecta adversarul si, in primul rand, carele de lupta care au adus atatea pierderi.

Sursa foto: dramaanddrama.blogspot.com