Legendele palatului – Taramul dintre vanturi. Episodul 44

Regele Yuri ii porunceste lui Muhyool sa-i aresteze pe toti sefii de trib pentru a inlatura pericolul unei rascoale in tabara. De asemenea, ii este redata printului comanda supreama a armatei.

Muhyool pleca la lupta impreuna cu generalii sai credinciosi. Incurajati de victoriile anterioare, cei din Buyeo pornesc ofensiva avand in frunte carele de razboi. Noua tactica abordata de armata Goguryeo, la sfaturile lui Muhyool, a dat roade, temutele care de razboi ale celor din Buyeo fiind anihilate.

Goguryeo invinge provocand o imensa bucurie in tabara regelui Yuri. De aceasta data tristetea se instaleaza in tabara adversa, regele Dae-so fiind nevoit sa sune retragerea generala, de frica unei infrangeri definitive.

Yeon incearca sa evadeze insa nu reuseste, fiind ochita de o sageata a unui soldat Buyeo. Este dusa in capitala acolo unde este vazuta de Do-jin. Acesta o duce in corturile sale pentru a-i ingriji ranile. Este momentul in care Yeon ii marturisteste dragostea fata de Muhyool fapt care produce o imensa scena de gelozie din partea razboinicului Buyeo.

Tensiunea este din nou in creste in momentul in care Ma-hwang il informeaza pe Muhyool faptul ca iubita sa a fost luata ca prizoniera de armata adversa.
Cuprins de gelozie si furie, Do-jin cere permisiunea regelui Dae-so pentru a se intoarce in Gogureyo cu scopul de a-i ucide pe Yuri si Muhyool.

Sursa foto: tvmania.ro