LEGIA – STEAUA (21:45). Reghecampf: Presiunea va fi pe Legia, am venit sa castigam!

LEGIA-STEAUA

Partida LEGIA – STEAUA se joaca in aceasta seara, de la ora 21.45, in mansa retur a play-off-ului Champions League. In mansa tur de la Bucuresti, STEAUA a remizat cu LEGIA, scor 1-1, astfel incat stelistii sunt obligati sa castige pentru a spera la calificarea in grupele Champions League. Tehnicianul de la Steaua, Laurentiu Reghecampf, spera ca ros-albastrii sa aiba mai multa sansa decat in tur, cand au ratat prea mult.

STEAUA are nevoie de orice rezultat pozitiv in Polonia, mai putin 0-0, scor la care Legia ar merge mai departe, si 1-1 care duce in prelungiri.

“Am venit sa castigam. Toata presiunea va fi pe Legia, nu pe noi. Sper sa avem mai multa sansa fata de meciul tur, cand am ratat prea mult. Nu, nu va fi nicio problema financiara daca nu ne calificam. Suntem un club puternic. Daca ne calificam, bine, daca nu, mergem in Europa League si vom incerca sa ne calificam la anul in Liga Campionilor”, a spus Laurentiu Reghecampf.

Citeste aici avancronica meciului LEGIA – STEAUA

La randul sau, Jan Urban, antrenorul celor de la Legia Varsovia, este de parere ca Steaua nu mai este favorita, insa a recunoscut ca meciul cu ros-albastrii din aceasta seara este cea mai mare provocare din cariera sa de tehnician.

“Pana acum au existat mai multe partide importante in cariera, dar doar in cea de jucator. Aceasta e cea mai mare provocare pentru mine ca tehnician. Adevarul e ca avem sansa sa scriem istorie. Si am incredere in jucatorii mei, sunt convins ca vor fi concentrati 100 si, prin ambitie, putem elimina Steaua. Inainte de partida o consideram pe Steaua favorita, dar rezultatul din tur ne da incredere. Avem un mic avantaj si trebuie sa profitam de el”, a spus Jan Urban.

Partida LEGIA – STEAUA de la Varsovia va fi transmisa in direct pe TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 si in format Live Text pe Mondo News de la ora 21:45. 

Echipe probabile LEGIA – STEAUA:

Legia: Kuciak – Broz, Dossa Junior, Rzezniczak, Wawrzyniak – Vrdoljak, Furman – Kucharczyk, Radovici, Kosecki – Saganowksi (4-2-3-1). Antrenor: Jan Urban

Steaua: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovletici – Bourceanu, Filip – Adi Popa, Stanciu, Tanase – Piovaccari (4-2-3-1). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Arbitru: Pedro Proenca, ajutat de Tiago Trigo si Bertino Miranda (Portugalia).