Legia – Steaua: Ultimele noutati din tabara ros-albastrilor

Steaua Bucuresti a ajuns inca de ieri la Varsovia, acolo unde tehnicianul Laurentiu Reghecampf si elevii sai vor forta calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa ce in partida tur a play-off-ului, de la Bucuresti, ros-albastrii au remizat, 1-1, in compania echipei poloneze.

Bourceanu si compania vor efectua antrenamentul oficial dinaintea partidei de maine in aceasta seara pe arena Wojska Polskiego. Inca nu este cunoscut faptul daca englezii de la Tottenham Hotspur si-au dat acordul ca Vlad Chiriches sa fie folosit de Laurentiu Reghecampf, dupa acest meci fundasul urmand sa se prezinte la Londra pentru a incepe treaba la noua sa echipa.

Laurentiu Reghecampf se gandeste la o solutie cat mai buna pentru a acoperi suspendarea lui Pintilii, dar si a faptului ca poate miza pe un singur varf de meserie, Piovaccari, tehnicianul gruparii din Ghencea avand doua variante, sa joace ca pana acum si sa-l trimita in teren pe Filip, eroul Stelei de la Medias, sau sa abordeze jocul din Polonia cu sistemul 4-1-4-1.

Partida de la Varsovia va fi arbitrata de o brigada din Portugalia, cunoscutul Pedro Proenca urmand sa fie la centru, el fiind ajutat de asistentii Tiago Trigo si Bertino Miranda. Asistenti suplimentari vor fi: Joao Capela si Hugo Miguel, in timp ce rezerva va fi Rui Tavares.

In alta ordine de idei, daca variantele interne de inlocuire a lui Vlad Chiriches, Celeban sau Varela (ambii de la Vaslui), nu se vor materializa, oficialii Stelei se vor orienta catre un stoper portughez de la Panathinaikos Atena. Este vorba despre Andre Pinto, 23 de ani si 1.92 inaltime, care costa doar un sfert de milion de euro si nici nu are pretentii materiale uriase. Conform gsp.ro, Pinto ar accepta un salariu de 180 de mii de euro pe an si 50 de mii de euro la semnatura.

Meciul retur din play-off-un Ligii Campionilor dintre Legia Varsovia si Steaua Bucuresti va avea loc maine seara, cu incepere de la ora 21.45 si va fi transmis de posturile TVR 1, Dolce Sport si Digi Sport si in format LIVE TEXT de Mondo News.

Sursa foto: ziuanews.ro