Legia – Steaua: Vlad Chiriches nu joaca nici in aceasta seara! Filip in locul lui Pintilii

Vlad Chiriches nu va evolua pentru Steaua Bucuresti nici in aceasta seara, absenta fundasului fiind una extrem de importanta tinand conta de miza partidei cu Legia Varsovia din returul play-off-ului Ligii Campionilor.

Variantele asupra absentei lui Vlad Chiriches din formula de stat a Stelei au fost dezbatute in ultimele zile de presa de profil. Fie ca este vorba de faptul ca englezii de la Tottenham nu ii permit acest lucru, sau ca fotbalistul a refuzat sa evolueze cu infiltratii, sau pur si simplu jucatorului ii este frica de o accidentare nefericita care i-ar pune in pericol plecarea in Premier League, ceea ce conteaza este ca ros-albastrii trebuie sa se descurce in infernul de la Varsovia, dar si de acum inainte, fara internationalul de 23 de ani.

Locul lui Vlad Chiriches in centrul defensivei steliste va fi luat de Florin Gardos, iar suspendatul Mihai Pintilii va fi inlocuit de de Lucian Filip, eroul campioanei in meciul de campionat de la Medias.

Iata primul unsprezece cu care va incepe Laurentiu Reghecampf partida de la Varsovia: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, Stanciu, Tanase – Piovaccari.

Sursa foto: gsp.ro