Legia Varsovia va fi sustinuta la Bucuresti de aproximativ 2000 de ultrasi

Legia Varsovia, adversara Stelei Bucuresti din play-off-ul Ligii Campionilor, va fi sustinuta de aproximativ 2000 de suporteri care vor fi in tribunele National Arena, miercuri 21 august, la ora disputarii mansei tur.

“Organizatorul meciului a pus la dispozitia suporterilor polonezi un numar de 2.000 de vouchere, care vor fi preschimbate la stadion. Deci, ne asteptam ca la aceasta partida sa asiste aproximativ 2.000 de fani polonezi, care vor face deplasarea la Bucuresti cu microbuze, autoturisme personale si cu un avion”, a spus Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a precizat faptul ca vor fi luate masuri speciale pentru a preintampina eventuale incidente, o parte dintre suporterii echipei poloneze fiind cunoscuta pentru acte de huliganism. ” Marti, vor sosi la Bucuresti cinci politisti de la Politia Metropolitana poloneza, care ne vor ajuta pe toata durata sederii suporterilor polonezi la Bucuresti. Am fost informati ca o parte dintre acesti fani sunt protagonistii unor frecvente acte de dezordine, fapte de huliganism si ca obisnuiesc sa organizeze lupte de strada cu suporterii adversi.

De aceea se impune o serie de masuri pentru prevenirea oricarui tip de incident, se va efectua un filtru la intrarea in Capitala, pe Autostrada A1, suporterii vor fi controlati, verificati iar pe durata sederii la Bucuresti vor patrula jandarmi in zona Centrului Istoric al Capitalei. Avand in vedere ca e un meci cu grad ridicat de risc, suporterii polonezi vor fi supravegheati permanent”, a mai afirmat Georgian Enache.

Meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor, dintre Steaua si Legia Varsovia, va avea loc, miercuri seara, cu incepere de la ora 21.45, pe stadionul National Arena din Capitala.

Sursa foto: prosport.ro