Interlopi si investigatori sub acoperire, in DOSARUL SILICOANELOR

NOI DEZVALUIRI DIN DOSARUL SILICOANELOR. Numele interlopului LEO DE LA STREHAIA apare in ancheta privind operatiile estetice efectuate de medicii de la Spitalul de Arsi din Capitala, in contextul in care se stia deja ca mai multe celebritati au beneficiat in unitatea spitaliceasca de interventii chirurgicale.

Astfel, un medic rezident sustine ca a avut o discutie cu LEO DE LA STREHAIA, care i-a spus ca are doua prietene pe care le va aduce pentru interventiile medicale. Cu acest medic rezident, LEO DE LA STREHAIA a stabilit pretul de circa 2.500 – 2.700 de euro pentru fiecare dintre paciente, pret care cuprindea printre altele inchirierea salii de operatie si bustiera necesara dupa interventia chirurgicala.

De precizat ca programarile se faceau cu foarte mult timp inainte, astfel ca medicii cu greu mai faceau fata la numarul mare de interventii platite din banii pacientilor si decontate de CNAS.

Vezi aici STENOGRAME din dosarul silicoanelor

Pacientele trimise de LEO DE LA STREHAIA n-au mai ajuns pentru ca politistii au intrat pe filiera, scotand la iveala intreg scandalul de la Spitalul de Arsi.

INVESTIGATORI SUB ACOPERIRE, IN DOSARUL SILICOANELOR

Afla aici si alte detalii din dosarul operatiilor estetice

Filiera era atat de extinsa, incat politistilor le-a fost foarte usor sa introduca investigatori sub acoperire care sa lucreze la acest dosar. Astfel, cel putin trei investigatori au lucrat in acest mod, colectand date foarte utile in desfasurarea anchetei. Potrivit unuia dintre investigatori, in 18 februarie 2014 unul dintre medici a pretins suma de 1.500 euro pentru indeplinirea unui act contrar indatoririlor de serviciu.

Pacientii veneau dis-de-dimineata la spital, pentru a nu se intalni cu foarte multa lume, negociind cu asistentii si cu medicii de la Spitalul de Arsi operatiile estetice.

Trei medici au fost arestati preventiv, zilele trecute, in “dosarul silicoanelor” decontate de la Spitalul de Arsi. Ceilalti suspecti au ramas sub control judiciar. 

Zece cadre medicale, dintre care noua medici – printre care figureaza si managerul Spitalului de Arsi din Capitala – si o angajata a unei clinici private, au fost retinute la sfarsitul saptamanii trecute.

Sursa foto: Cancan