Leo Grozavu, dat afară de la Sepsi Sfântu Gheorghe!

Leo Grozavu a fost dat afară de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Rezultatele slabe înregistrate în acest sezon i-au fost fatale antrenorului în vârstă de 54 de ani. Patronul clubului din Covasna a anunțat că în următoarele zile, Sepsi va fi condusă de secunzi.

Ediția online a Gazetei Sporturilor scrie că rezilierea contractului încă nu este semnată, dar există o înțelegere de comun acord. Conform sursei citate, Grozavu dorește toți banii cuveniți până la terminarea contractului. Salariul său lunar este de 12.000 de euro.

„N-am discutat decât telefonic cu cei de la club. Eu nu țin de scaun, nu am ținut niciodată, dar normal este să mi se respecte contractul. Peste tot am lăsat loc de bună ziua. Așa voi face și aici, dar în condițiile normale”, a declarat Leo Grozavu pentru gsp.ro.

„Deocamdată Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar vor conduce echipa. Sperăm să începem seria victoriilor!”, a postat Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, pe Facebook.

Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe locul 12, cu 9 puncte acumulate în primele 10 etape. Sezonul trecut s-a calificat în premieră în Conference League de unde a fost eliminată de Spartak Trnava în turul II, în urma executării loviturilor de departajare.

Sursa foto: gsp