LEO IORGA, operat pentru extirparea unei TUMORI CEREBRALE

LEO IORGA, unul dintre cei mai cunoscuti solisti rock din Romania, va fi operat, pe 9 mai, pentru extirparea unei TUMORI CEREBRALE, a anuntat muzicianul Adrian Ordean, pe contul sau de pe platforma de socializare Facebook.

“Colegul si prietenul meu LEO IORGA trebuie sa se supuna unei OPERATII in regim de urgenta pe data de 9 mai 2014. OPERATIA are ca scop extirparea unei TUMORI CEREBRALE”, a scris Adrian Ordean.

El a precizat ca LEO IORGA mai are nevoie de 8.000 de euro pentru aceasta INTERVENTIE CHIRURGICALA.

Totodata, pe Facebook a fost creata pagina “Alaturi de Leo Iorga“, pe care a fost lansata o campanie de strangere de fonduri pentru LEO IORGA.

Citeste si: LUIGI IORGA, FIUL LUI CRISTI IORGA DE LA TRUPA PACT BY LEO IORGA & ADI ORDEAN, A MURIT INTR-UN ACCIDENT RUTIER PRODUS IN ARAD

LEO IORGA va fi OPERAT pe 9 mai la Spitalul Monza – Brain Institute din Bucuresti, potrivit unor apropiati ai artistului, citati de Mediafax.

LEO IORGA s-a nascut la Arad, in 1964. Pana in 1985 a colaborat cu grupul Pacific, iar din 1985 pana in 1987 a cantat cu grupul Sui Generis din Arad. In 1988 a devenit lider vocal al grupului CARGO, lansand hiturile “Brigadierii”, “Povestiri din gara” si “Erata”.

Din toamna lui 1988 pana in 1996 a fost lider vocal al grupului COMPACT, care ii avea la momentul respectiv in componenta si pe Adrian Ordean, Vlady Cnejevici, Teo Peter, Emil Laghia si Lelut Vasilescu. In aceasta formula, COMPACT a lansat hiturile “Singur in noapte”, “Ma voi intoarce”, “Sa te gandesti la mine”, “Toamna in sufletul meu”, “Trenul pierdut”, “Ploaia” si “Cine esti tu oare?”.

Citeste si: LEO IORGA, SUSPECTAT DE CANCER LA PLAMANI! BLESTEMUL COMPACT SE INTOARCE?

Din 1997 pana in anul 2001, LEO IORGA a cantat in formatia SCHIMBUL 3, iar din 2003 pana in octombrie 2012 a cantat acompaniat de grupul PACIFICA.

Din toamna anului 2012, LEO IORGA a canta cu trupa “Leo Iorga & Ordean”, alaturi de Adrian Ordean, Cristi Iorga, Dan Stesco “Polymoog”, Alex Ardelean, Marian “Lacke” Mihailescu.

In decembrie 2012 a avut loc “botezul” trupei, care de atunci se numeste PACT by LEO IORGA & Adi Ordean.

Sursa foto: evenimente-constanta.ro