LEO IORGA se simte din ce in ce mai rau

Fostul solist al trupei Compact, LEO IORGA, traieste momente dramatice. In varsta de 50 de ani, indragitul solist era programat la o interventie chirurgicala pe creier pe data de 9 mai, insa in acest moment operatia este incerta, deoarece rezultatele unor analize vitale intarzie, iar starea sa de sanatate s-a deteriorat simtitor.

Operatia pe creier programata pentru vineri este necesara pentru ca medicii sa-i extirpe o tumoare canceroasa. LEO IORGA se simte din ce in ce mai rau si a declarat pentru libertatea.ro ca spera sa treaca peste acest hop.

In urma cu trei ani, LEO IORGA a fost operat de cancer la plamani, iar cand lucrurile pareau ca au intrat pe fagasul normal, iata ca, in luna septembrie a anului trecut, medicii l-au anuntat ca i-au depistat o tumoare canceroasa pe creier, cat o maslina. 

Citeste si: LEO IORGA, operat pentru extirparea unei TUMORI CEREBRALE

De aici a reinceput calvarul. LEO IORGA a urmat un tratament, insa inainte de Paste a suferit convulsii care i-au pus viata in pericol. LEO IORGA mai avea nevoie de 8.000 de euro pentru operatie, astfel ca prietenii acestuia au lansat un apel pe Facebook, in care solicita sprijin financiar din partea celor care isi doresc sa-l ajute.

Impresionat de suferinta lui LEO IORGA, Gigi Becali s-a oferit sa acopere integral costurile interventiei chirurgicale pe creier, in valoare de 15.000 de euro.

Citeste si: Blestemul Compact se intoarce?

Aflat in inchisoare, Gigi Becali a luat legatura cu prietenii artistului şi i-a anuntat ca va dona cei 15.000 de euro prin intermediul Fundatiei pe care o patroneaza. 

Fostul solist al trupei Compact a fost diagnosticat recent cu tumoare pe creier, la scurt timp timp dupa ce s-a vindecat de cancer la plamani.