LEONARD DOROFTEI ramane la conducerea Federatiei Romane de Box

Presedintele Federatiei Romane de Box, LEONARD DOROFTEI, a declarat, vineri, la Izvorani, ca sportivii, antrenorii si presedintii de cluburi l-au determinat sa renunte la ideea de a demisiona din functie.

“Am intentionat sa-mi dau demisia, dar oamenii de box din tara nu au fost de acord. M-au intors sportivii, antrenorii si presedintii de club din tara, care vor sa-i reprezint si sa fiu alaturi de ei. Am crezut ca poate e mai bine sa plec si sa vina altcineva, care sa faca mai mult decat mine”, a declarat Doroftei.

Fostul campion mondial a negat faptul ca ar fi intentionat sa demisioneze in urma unui conflict cu vicepresedintele FRB, Vasile Citea.

Citeste si: LEONARD DOROFTEI: Refuz sa plec din fruntea FR BOX pentru ca sunt un luptator

“Nu am niciun razboi cu nimeni, sunt probleme organizatorice de box, pe care trebuie sa le rezolvam. Acum am ramas singur in ploaie cu Centura de aur. Toti au fugit si m-au lasat pe mine. Eu nu am organizat niciodata, nici macar Cupa Baraganului, iar acum trebuie sa organizez Centura de Aur. E foarte greu, dar incerc. Nimic nu a fost usor in viata. De asta eu nu am vrut sa mai stau (nr – in functie), daca nu sunt capabil, eu nu ma leg de scaun. Am venit cand boxul era jos, iar acum e sus. Avem 15 medalii pana acum, avem performanta. Poate alticineva e mai bun ca mine. Cine vrea, sa vina si sa incerce”, a spus Doroftei, citat de Mediafax.

LEONARD DOROFTEI se afla la conducerea FR de Box din 23 noiembrie 2012. El declara, luni, ca in proportie de 99 la suta s-a decis sa demisioneze din functia pe care o ocupa, precizand ca doreste sa se dedice unei cariere de antrenor.

Citeste si: Leonard Doroftei, AUDIAT la DNA in dosarul “Gala Bute”

Fostul campion mondial WBA a mai intentionat sa demisioneze de la conducerea federatiei, in septembrie, dupa un conflict cu vicepresedintele Vasile Catea.

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) organizeaza vineri, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, o intalnire la nivel inalt in cadrul careia se vor evalua potentialul olimpic al Romaniei precum si prioritatile in pregatirea sportivilor in vederea participarii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Sursa foto: fanatik.ro