Leonard Miron are cancer pancreatic. Ce se întâmplă cu îndrăgitul prezentator tv

Leonard Miron a mărturisit că are cancer pancreatic. Fostul prezentator tv a venit în România pentru o perioadă scurtă de timp. Și-a șerbat ziua de naștere anticipat, cu prietenii și cei dragi. Leonard Miron va împlini 50 de ani în luna aprilie.

Cu toate că Leonard Miron a renunțat la fumat în speranța că se va face bine mai repede, nu renunță la viața de noapte. Își dorește în continuare să aibă această plăcere în viață. Diagnosticul a fost pus de medici în 2018. În prezent, Leonard se tratează în Anglia, țara în care locuiește de 16 ani cu iubitul Miguel.

”Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, a declarat Leonard Miron, citat de click.ro.

Leonard Miron (născut în Galați, 11 aprilie 1969) este un prezentator de radio și televiziune român angajat la Televiziunea Română. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București înainte de a începe o carieră în mass-media. Vorbește fluent limbile engleză și franceză, precum și germană și spaniolă. În noiembrie 2012 declară că este homosexual fiind într-o relație cu un spaniol de 10 ani.

Sursa foto: facebook