Leonardo DiCaprio dezvăluie ce actriță de la Hollywood sărută cel mai bine: Este inegalabilă!

CANNES, FRANCE - MAY 21: Leonardo DiCaprio attends the screening of "Once Upon A Time In Hollywood" during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 21, 2019 in Cannes, France. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)

Leonardo DiCaprio a dezvăluit care dintre actrițele cu care a lucrat de-a lungul carierei sale la Hollywood sărută cel mai bine. Invitat la Oprah Winfrey, DiCaprio a mai făcut o mărturisire inedită, spunând despre Kate Winslet că este actrița cu care i-a plăcut cel mai mult să se sărute într-un film: ”Este inegalabilă!”

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet au devenit unul dintre cele mai emblemtice cupluri de la Hollywood, după ce au apărut în „Titanic”, în 1997.

Într-un alt interviu, Leonardo DiCaprio a declarat: „Este fantastic să poți lucra cu unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi, chiar este. Întotdeauna voi lucra cu ea, dacă vom mai avea ocazia”.

La rândul ei, Kate Winslet l-a descris pe Leonardo DiCaprio ca fiind „cel mai bun prieten al său”. Mai mult, se vorbește la Hollywood că DiCaprio a fost cel care a condus-o pe Kate la altar când aceasta s-a căsătorit.

Sursa foto: billboard