LEONARDO DiCAPRIO iubeste din nou! Cine e norocoasa

Sunt cateva lucruri de la care Leonardo DiCaprio nu se abate: este un sustinator infocat al protejarii mediului inconjurator si nu poate trai daca nu are o iubita top model.

In urma cu putin timp, DiCaprio a avut ocazia sa demonstreze acest lucru la Saint Tropez unde a organizat o gala pentru a strange fonduri in vederea conservarii naturii si a avut-o alaturi pe Kelly, noua lui iubita, top model, bineinteles.

CITESTE SI: Noii ingerasi Victoria’s Secret. Vezi cum arata cele 10 frumuseti! Galerie foto

Aceasta vine sa completeze o lista lunga de iubite celebre, multe dintre ele top modele. Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton sau Toni Garrn s-au aflat pe lista cuceririlor faimosului actor. Ramane de vazut daca Kelly va fi femeia pe care DiCaprio o cauta de atata timp…

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU, din nou in bratele lui VICTOR SLAV! Dovada este AICI

 Kelly este o blonda superba, in varsta de 23 de ani, cu o cariera de top model, dar care viseaza la una in cinematografie. Ea a pozat in repetate randuri in revista „Sports Illustrated, iar acum a intrat in atentia tuturor ca noua iubita a lui DiCaprio. Cat despre acesta, in curand va fi lansat filmului „The Revenant” in care Leo face un rol cu care spera sa castige, in sfarsit, primul lui Oscar.

 

 

Sursa viva