Lexus GS 300h, disponibil si in Romania. GALERIE FOTO

Noul model Lexus GS 300h este disponibil acum si in Romania, la preturi ce incep de la 49.350 de euro.

Lexus GS 300h poate fi cumparat si in Romania incepand din luna decembrie, masina fiind disponibila cu noul sistem de propulsie Lexus Hybrid Drive care este compus dintr-un motor pe benzina de 2.5 litri si o putere totala de 223 CP. Noul GS 300h este o limuzina premium cu tractiune spate, iar transmisia este automata de tip CVT, conform 4tuning.ro. Consumul de carburant de 4.8 litri/100 km si emisiile de CO2 de 110g/km transforma masina intr-un din cele mai eficiente din segmentul sau.

 

Modelul este dotat cu tehnologii inovative, vazute si pe GS 450h. Ele sunt oferite si pe GS 300h, printre acestea numarandu-se sistemul de aer conditionat ‘S-Flow’ – dotat cu tehnologia premiata “nanoe®” -, a doua generatie a sistemului de control Remote Touch si unul din cele mai mari ecrane multifunctionale montate pana acum la un vehicul de serie, mai noteaza sursa citata.

 

In ceea ce priveste siguranta, modelul Lexus GS 300h dispune de tehnologii avansate precum asistare la urcarea pantelor, control electric pentru franare, zece airbaguri, sistem de monitorizare a unghiului mort sau avertizare asupra traficului din spate.

Lexus GS 300h poate fi cumparat in Romania in 4 variante de echipare (Business, Executive, Luxury si F Sport), preturile incepand de la 49.350 EUR (TVA inclus).

Sursa foto: 4tuning.ro, autoexpress.co.uk