LEXUS IS 25, editie aniversara. GALERIE FOTO

LEXUS prezinta un model aniversar! Dupa ce, in urma cu cateva zile, a publicat un teaser foto cu versiunea aniversara a lui IS, acum, divizia de lux a Toyota a prezentat la Salonul Auto de la Madrid noul IS 25 ANIVERSARIO in carne si oase!

LEXUS IS 25 ANIVERSARIO marcheaza 25 de ani de la debutul diviziei si va fi comercializata exclusiv in Spania. Asa cum ii spune si numele, modelul va fi produs intr-o serie limitata de 25 de unitati. Autoturismul vine dotat cu un kit de caroserie conceput de Toyota Racing Development (TRD) si include o capota de fibra de carbon, spoilere speciale si un plafon, de asemenea din fibra de carbon.

Citeste si: LEXUS GS 300H, DISPONIBIL SI IN ROMANIA. GALERIE FOTO

Noul IS 25 vine si cu un sistem de evacuare quad TRD, precum si jante de 19 inchi F Sport, incaltate cu pneuri Bridgestone Potenz.

LEXUS IS 25 ANIVERSARIO beneficiaza si de un sistem de franare marca Brembo, in timp ce la interior se lauda cu un buton de pornire rosu TRD, tapiterie din piele inscriptionata “F Sport”, dar si de o placa speciala marcata cu numarul exemplarului.

Citeste si: TOYOTA FT-1 CONCEPT, PREZENTAT LA SALONUL AUTO DETROIT 2014. FOTO SI VIDEO

Legat de ceea ce se afla sub capota lui LEXUS 25 ANIVERSARIO nu exista schimbari. Modelul poate fi echipat atat cu sistemul hibrid, cat si cu motorul clasic V6.

Potrivit Worldcarfans, divizia LEXUS din Spania le poate monta un kit similar tuturor posesorilor de IS pentru un pret de aproximativ 10.000 de euro.

Sursa foto: worldcarfans.com