LG G Flex ajunge in februarie in Romania. FOTO si VIDEO

LG G Flex, primul telefon din lume cu ecran flexibil Plastic OLED, va fi lansat oficial in 20 de tari europene, printre care si Romania, in luna februarie.

LG G Flex, primul telefon din lume care nu doar ca este cuebat ci are si ecran flexibil, va ajunge la clientii din 20 de tari din Europa in luna februarie, inclusiv in Romania. Pana in prezent, smartphone-ul a fost disponibil doar in Asia (Coreea, Hong Kong si Singapore), iar producatorul a anuntat in cadrul evenimentului CES 2014 ca va intra incepand cu luna ianuarie in portofoliul celor mai mari operatori din SUA: AT & T, Sprint si T-Mobile. “Introducerea LG G Flex in Europa arata ca avem incredere in smartphone-ul curbat. El va pozitiona LG drept compania care ofera ceva unic pentru fiecare segment de consumatori. Este un dispozitiv care in mod garantat va reprezenta subiect de discutie, oriunde va ajunge”, a declarat Jong-seok Park, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company, conform ziare.com. Orange Romania a anuntat ca va pune in vanzare telefonul din februarie si le-a permis clientilor sai sa il incerce, prin intermediul programului Orange Smartphone Tester, timp de trei saptamani.

 Ceilalti operatori mari, Vodafone si Cosmote, nu au facut inca precizari in legatura cu data oficiala de lansare.

Totusi, telefonul a ajuns inca din decembrie in magazinele online din tara noastra. Astfel, la emag.ro, acesta costa 2.949 de lei, iar cu abonament Vodafone Red 45 (de 45 euro pe luna) pretul ajunge la 1.559 de lei, mai noteaza sursa citata. Similar, telefonul poate fi achizitionat la acelasi pret si de la evoMag.ro si Cel.ro.

LG G Flex urmeaza curbura naturala a fetei, iar producatoul sustine ca mareste calitatea vocii si a sunetului prin reducerea distantei dintre difuzoare si gura sau ureche.Desing-ul butonului lateral al telefonului LG G Flex permite navigare facila, iar ecranul POLED de 6 inchi inconjoara conturul ochilor, furnizand claritate la un unghi optim. Smartphone-ul este dotat cu un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2,26Ghz si GPU Adreno 330. Display-ul curbat de 6 inci are o rezolutie HD (1.280×720), memoria RAM este de 2GB si spatiul de stocare este de 32GB. Camera este de 13MP, iar interfata este foarte intutitiva. Mai mult, functia Dual Window imparte ecranul in doua sectiuni, permitand o buna vizualizare a fiecarei sectiuni pentru un multitasking usor pe un ecran mare.

Sursa foto: yoda.ro

Sursa video: youtube.com