Lia Manoliu va avea o Sala Polivalenta de 4,3 milioane de lei

Municipalitatea a demarat licitatia pentru servicii de consultanta privind constructia noii Sali Polivalente din parcul Lia Manoliu. Viitorul contract va avea valoarea de 4,3 milioane de lei, iar firma castigatoare va verifica lucrarile, operarea si mentenanaa noii cladiri timp de 3 ani.

Contractul pentru servicii de consultanta “Sala multifunctionala-Complex Sportiv Lia Manoliu” are o valoare de 4,3 mililoane de lei, fara TVA, bani proveniti in totalitate din bugetul Capitalei. Durata estimata a contractului este de 36 luni, din care maxim 24 luni pentru asigurarea serviciilor de consultanta pe perioada de proiectare si executie a noii Sali Polivalente si inca 12 luni pentru asigurarea serviciilor de consultanta privind serviciile tehnice pentru operare si mentenanta, dupa receptia lucrarii.

Obiectul contractului prevede urmatoarele puncte esentiale: urmarirea elaborarii documentatiei tehnico-economice, verificarea lucrarilor de executie si asigurarea calitatii si conformitatii acestora cu documentatia tehnica, realizarea receptiei lucrarii si verificarea operarii si mentenantei noii cladiri.

sursa foto: citynews,ro