Lia Olguța Vasilescu a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis

Lia Olguța Vasilescu a lansat un nou atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a primit premiul “Garantul democraţiei” la Gala Premiilor TNL, și îi răspunde dur acestuia după acuzațiile lansate la adresa PSD.

Vicepreședintele social-democrat îl acuză la rândul său pe președintele țării de minciună, într-un mesaj postat pe Facebook.

” Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justiție, ca sa ii scape pe corupți. Fals! Prima ordonanța de urgentă data de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2, postata mai jos.

Aceasta prevedea creșterea pensiilor, a salariilor, a burselor studențești, transport gratuit pe CFR pentru studenți și alte măsuri de protecție socială. Ne-am concentrat pe problemele cetățeanului încă de la începutul guvernării. In ceea ce privește corupții, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale și care a luat case prin fraudă dovedită de Instanțe judecătorești”, a scris fostul ministru al Muncii pe pagina de Facebook.

Sursa foto: realitatea