LIA OLGUTA VASILESCU, atac extrem de dur la MRU: “O LICHEA”

Primarul Craiovei, LIA OLGUTA VASILESCU, ii raspunde in termeni extremi de duri lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU, dupa ce liderul Fortei Civice a facut o serie de afirmatii despre orasul pe care aceasta il conduce.

“MIHAI RAZVAN UNGUREANU jigneste in mod incalificabil, pe pagina lui de fb, orasul Craiova si cetatenii sai. Aceasta LICHEA chiar a condus Romania, in epoca Basescu, indeplinind functia de premier.

Citeste si: PMP CERE DEMISIA SEFULUI POLITIEI CRAIOVA

Imi amintesc ca si Boc, intr-o emisiune de televiziune, mi-a adresat cuvinte urate referitoare la craioveni. Nu ma mira ca romanii au dus-o atat de prost pe vremea lor, cand vad ce parere au despre ei. Indivizi de teapa lor ar trebui amendati pentru discriminare. Amenzile pentru nesimtire si prostie nu s-au inventat inca”, a scris LIA OLGUTA VASILESCU, potrivit pesurse.ro.

Raspunsul LIEI OLGUTE VASILESCU a venit dupa ce MIHAI RAZVAN UNGUREANU a scris, pe pagina sa de Facebook, ca “Orasul emblematic al lui Mihai Viteazu a devenit capitala lumii interlope din Romania.

Citeste si: POLITIA LUI PONTA ACTIONEAZA! FANI AI CRAIOVEI RIDICATI FARA MOTIV DIN PARC! VIDEO

Acum sase ani, craiovenii au asistat la stransura tuturor clanurilor la inmormantarea unui “celebru” sef de clan, pe numele sau Caiac. Astazi, craiovenii s-au trezit ca au luat parte la taierea motului progeniturii nefericite a baronilor rosii, Victor Ponta”.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro