LIA OLGUTA VASILESCU: PROGRAMUL DE GUVERNARE lansat de PNL este O FITUICA

Vicepresedintele PSD LIA OLGUTA VASILESCU afirma intr-un comunicat remis sambata presei ca PROGRAMUL DE GUVERNARE lansat de PNL este o “fituica pe care scrie mare «amatorism»”.

“Dupa ce a sustinut, cu surle si trambite, ca o sa obtina majoritatea politica in Senat si tot ce a reusit a fost sa se faca de rusine, acum, noul PNL lanseaza public o fituica pe care scrie mare «amatorism» si pe care o numeste «program de guvernare». Marea problema a liberalilor sau, mai corect, a noului PDL vopsit in galben si albastru, este lipsa de credibilitate, in conditiile in care cel nominalizat sa isi asume asa-zisul program de guvernare este Catalin Predoiu. In calitate de ministru in guvernul Basescu-Boc, un guvern al rusinii nationale, domnul Predoiu a semnat propunerea de taiere a pensiilor si a salariilor, a fost de acord cu inchiderea spitalelor si cu majorarea TVA, a semnat pentru ca Romania sa se indatoreze la FMI mai rau decat pe timpul lui Ceausescu. Acum, cu acelasi Predoiu pe post de «prim ministru care va fi ales», PNL si PDL joaca Trombon in fata romanilor”, spune LIA OLGUTA VASILESCU.

Citeste si: REACTIA PSD la PROGRAMUL de GUVERNARE al PNL: Lipsit de CREDIBILITATE

Ea sustine ca Predoiu ar trebui sa dea explicatii in dosarul ANRP al ALINEI BICA, iar VASILE BLAGA ar trebui sa dea lamuriri privind acuzatiile de luare de mita si finantari ilegale ale PDL din dosarul Microsoft. “Mult mai util pentru societate ar fi ca doamna Ghorghiu si domnul Blaga sa-l sfatuiasca pe «prim ministrul care va fi ales» sa spuna de ce propus-o pe Alina Bica la ANRP, acolo unde s-au facut fraude de sute de milioane de euro. Sau, si mai important pentru cetateni ar fi ca domnul Blaga sa ne explice cum e cu spaga de la Microsoft care a ajuns la PDL si, de aici, in campania lui Traian Basescu. Acestea sunt problemele reale ale noului PNL, nu balivernele despre cum o sa guverneze candva”, a se mai arata in comunicat.

Citeste si: GABRIEL OPREA: UNPR nu da jos GUVERNELE din care face parte

Sursa foto: stirileprotv.ro