LIA OLGUTA VASILESCU s-a simtit bine in ARESTUL PREVENTIV

LIA OLGUTA VASILESCU, primarul CRAIOVEI, a declarat ca s-a simtit bine la Beciul Domnesc.  Dupa ce a fost plasata in arest la domiciliu, OLGUTA VASILESCU a declarat ca s-a simtit bine in arest iar „conditiile nu sunt chiar asa dure cum se spune”, informeaza postul Romania Tv.

„M-am simtit bine in arest, conditiile nu sunt asa dure cum se spune”, a declarat OLGUTA VASILESCU atunci cand a ajuns acasa. PRIMARUL CRAIOVEI a fost plasat in AREST la DOMICILIU, insa decizia nu este definitiva, iar LIA OLGUTA VASILESCU a anuntat deja ca o va contesta.

CITESTE SI: LIA OLGUTA VASILESCU A FOST PLASATA IN AREST LA DOMICILIU. UPDATE

„Timp de patru ani le-am spus angajatilor, nu puneti mana pe bani, niciodata sa nu luati mita pentru ca nu are ce sa vi se intample si iata ca eu nu am pus mana pe bani si cu toate acestea sunt niste acuzatii la adresa mea… E o perioada meritata pentru mine din punct de vedere al familiei. Imi luasem oricum doua saptamani de concediu pentru campanie, iar acum am o luna pentru familia mea”, a declarat LIA OLGUTA VASILESCU.

„Am fost foarte bine primita de toata lumea, de tot personalul, am stat in camera cu doua doamne foarte dragute care m-au facut sa ma simt bine”, a mai declarat LIA OLGUTA VASILESCU, potrivit sursei amintite.

Sursa foto: gds