Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează? Cine ar fi de vină

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează? Cel puțin așa susțin jurnaliștii de la cotidianul local ziaruldecraiova.ro. Sursa citată a publicat o serie de dezvăluiri referitoare la relația dintre cei doi lideri ai PSD care s-au căsătorit acum doi ani în cadrul unui eveniment fastuos.

Claudiu Manda, care a devenit europarlamentar, se bucură de venituri consistente. Acesta a cumpărat un apartament în valoare de 240.000 de euro la Bruxelles, luând un credit avantajos pe 25 de ani. Se pare că locația ar fi devenit un cuibușor de nebunii, ceea ce a deranjat-o la maxim pe Lia Olguța Vasilescu, care i-ar fi cerut divorțul, notează sursa citată.

„Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, dă cu piciorul mariajului cu Lia Olguța Vasilescu. Surse apropiate cuplului spun că după (încă) o escapadă amoroasă la Bruxelles, Olguța Vasilescu intenționează să se despartă de el. Manda ar fi călcat strâmb cu secretara și o prietenă apropiată de-a Olguței Vasilescu.

Claudiu Manda are un apartament de 76 de metri pătrați în capitala Belgiei, achiziționat cu un credit bancar pe 25 de ani, în valoare de 240.000 de euro, unde acesta este europarlamentar – unul inactiv, dacă ne luăm după rapoartele publicate pe site-ul Parlamentului European. Activ ar fi, după cum spuneam”, pe plan extraconjugal, scrie ziaruldecraiova.ro.

Sursa foto: adevarul