Liam Neeson renunță la filmele de acțiune. Motivul invocat de superstar

Liam Neeson este hotărât să renunțe la filmele de acțiune. Superstarul britanic în vârstă de 68 de ani a declarat în cadrul unui interviu recent că rolurile de justițiar interpretate până în prezent sunt suficiente și este timpul să renunțe din filmele de acțiune.

Liam Neeson a precizat că este implicat momentan în două proiecte de acest gen și acestea vor fi ultimele de acest gen în care va mai juca. „O, da. Cred că da. Am 68 de ani jumătate. 69 în iunie. Voi mai face câteva filme anul acesta  – sper ca pandemia de COVID să ne permită  – mai sunt câteva proiecte, și apoi cred că asta a fost”, a declarat Neeson.

Totuși, Liam Neeson a recunoscut că îi face plăcere să ”caftească” tipi aflați la jumătatea vârstei lui. „Îmi place să fac asta”, a glumit actorul. „Tocmai ce am terminat (n.red. Blacklight) în Australia și am avut o scenă de luptă cu un puști – un actor tare simpatic, Taylor – și la jumătatea scenei m-am uitat în sus, eu abia mai respiram, iar el nu avea nicio problemă. Taylor, câți ani ai? l-am întrebat. 25, mi-a spus el. Asta e vârsta fiului meu cel mare Micheál Richardson!”, a explicat actorul.

Neeson nu exclude faptul că vrea ca să interpreteze rolul tatălui Dianei (Gal Gadot), Zeus, în Wonder Woman 3.  „Aș fi flatat! Nu știam că zeii greci au apărut și în Wonder Woman. Trebuie să recunosc, spre regretul meu, nu prea am văzut filme cu Femeia Fantastică”, a mărturisit actorul.Liam a dmis și că ar fi intereasat să reia și rolul Jedi Master Qui-Gon Jinn în seria Obi-Wan Kenobi. Liam a spus pentru Collider: „Sigur, mi-a plăcea, da”.

Sursa foto: TMZ