Liberala Cristina Pocora, in apararea parlamentarului GREVIST: “S.O.S domnule Ponta, S.O.S domnule Zgonea”

Deputatul neafiliat AURELIAN MIHAI, aflat in a opta zi de GREVA FOAMEI in Parlament in semn de protest fata de nerezolvarea problemelor romanilor din diaspora, a ajuns in spital miercuri. In acest sens, colega sa, deputatul ACL CRISTINA POCORA trage un semnal de alarma si ii indeamna pe Victor Ponta si Valeriu Zgonea sa ia atitudine.

“S.O.S. domnule Zgonea, S.O.S. domnule Ponta: Un deputat se afla de o sapamana in GREVA FOAMEI pentru ca dumneavoastra sa va aplecati asupra problemelor romanilor din afara granitelor!

Citeste si: INCIDENT IN PARLAMENTUL ROMANIEI. DEPUTATUL GREVIST, AURELIAN MIHAI, A AJUNS LA SPITAL

Sunt alaturi de colegul nostru, deputatul AURELIAN MIHAI, intrat de miercurea trecuta in GREVA FOAMEI, in semn de protest fata de modalitatea in care autoritatile noastre trateaza cetatenii romani din Diaspora. 
Ceea ce observ cu amaraciune este faptul ca nimeni nu este interesat de acest protest, nici presedintele Camerei Deputatilor, domnul Valeriu Zgonea, nici presa, nimeni.

Nimanui nu-i atrage atentia ca un parlamentar apeleaza la un tip de PROTEST extrem pentru a atrage atentia asupra problemelor cu care se confrunta cetatenii pe care ii reprezinta in Parlament – romanii care traiesc si muncesc in afara granitelor tarii”, a scris POCORA pe Facebook, in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de MIHAI. 

Liberala aminteste si faptul ca o initiativa legislativa a sa, alaturi de alti 11 colegi, atat deputati, cat si senatori, pentru imbunatatirea serviciilor consulare, aflata pe ordinea de zi, nu si-a gasit sustinerea majoritatii parlamentare si a Guvernului.

Citeste si: DEPUTATUL AURELIAN MIHAI A INTRAT IN GREVA FOAMEI IN PARLAMENT

Deputatul AURELIAN MIHAI, aflat in a opta zi de GREVA FOAMEI in Parlament in semn de protest fata de nerezolvarea problemelor romanilor din diaspora, a fost luat, miercuri, de un echipaj al ambulantei pentru fi dus la SPITAL, unde va fi monitorizat pe parcusul protestului sau.

Sursa foto: facebook.com