Liberalii au declansat GREVA PARLAMENTARA pentru urgentarea adoptarii legii votului prin corespondenta

ANDREEA PAUL (PNL) a declarat ca liberalii au declansat greva parlamentara pentru ca legea votului prin corespondenta sa fie adoptata in urmatoarea luna, informeaza Agerpres.

“PNL a declansat astazi (miercuri — n.r.) greva parlamentara pentru urgentarea votului pe legea votului prin corespondenta. Este obligatoriu sa dam dreptul tuturor romanilor de a vota. Noi stim ca Victor Ponta nu va uita niciodata ca diaspora nu l-a ales presedinte. Stim ca PSD nu se grabeste sa isi dea votul parlamentar pentru aceasta lege a votului prin corespondenta. PNL reclama abuzul, boicotul puterii actuale care a facut tot posibilul sa nu fie votata aceasta lege a PNL. (…) Legea votului prin corespondenta este un cartof fierbinte in mainile puterii actuale. PNL cere ca in urmatoarea luna proiectul legii votului prin corespondenta sa fie adoptat in Parlament”, a declarat deputatul liberal.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Parlamentarii liberali vor intra de luni in greva japoneza pentru votul prin corespondenta

Aceasta a mai spus ca liberalii vor veni in Parlament in continuare si vor purta banderole albe.

“Este o greva japoneza parlamentara asa cum am anuntat deja de ieri, asta inseamna ca parlamentarii PNL vin la munca si de fiecare data la lucrarile parlamentare vor aduce in discutie nevoia urgentarii legii votului prin corespondenta. Este obligatoriu acest lucru si nu vom lasa PSD sa se razbune pe romanii care nu le-au fost alaturi la ultimele alegeri si vor sa ii tina departe si de urmatoarele alegeri. Asa ceva este imposibil de tolerat intr-o Romanie europeana. (…) Banderolele sunt comandate si foarte probabil de luni tot grupul PNL va purta pe antebrat o banderola alba”, a mai afirmat ANDREEA PAUL.

CITESTE SI: LEGEA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA: MIHAI VOICU (PNL) a demisionat de la SEFIA COMISIEI ELECTORALE in semn de PROTEST

 Sursa foto: rfi