LIBERALII CER DEMISIA LUI IOAN RUS DUPA CE “A JIGNIT MILIOANE DE ROMANI”

PARTIDUL NATIONAL LIBERAL (PNL) cere DEMISIA ministrului Transporturilor, IOAN RUS, dupa afirmatiile facute de acesta miercuri seara, intr-o emisiune televizata, despre romanii care lucreaza in strainatate si familiile ramase acasa.

“Afirmatiile ministrului PSD Ioan Rus prin care JIGNESTE ROMANII CARE MUNCESC IN STRAINATE si isi bate joc de sotiile si copiii ramasi acasa arata modul in care se raporteaza, cu sfidare si dispret, la cei care si-au parasit de nevoie caminele si pe cei dragi pentru a le asigura un trai mai bun. Ministrul Rus este OBLIGAT SA-SI DEA DEMISIA astazi din Guvern, pentru ca astfel de afirmatii nu pot fi sustinute niciodata de un demnitar al statului roman, oricare ar fi functia lui. Daca Ioan Rus va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale SUNT ASUMATE DE INTREG GUVERNUL si implicit de premierul Victor Ponta”, se arata intr-un comunicat de presa emis de liberali.

CITESTE SI: IOAN RUS JIGNESTE FAMILIILE ROMANILOR din DIASPORA: COPIII GOLANI si NEVESTE CURVE!

Totodata, liberalii arata ca este al doilea ”atac virulent la romanii din diaspora” facut de un oficial de rang inalt al statului roman, dupa acuzatiile formulate de presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, care spunea ca acestia sunt capabili ”sa-si vanda votul pentru un mic si o bere”.

”Aceasta este atitudinea pe care Guvernul condus de Victor Ponta a avut-o fata de cetatenii romani plecati in strainatate, carora le-a restrans dreptul la vot. PNL a initiat motiunea de cenzura care va fi votata vineri in Parlament tocmai pentru a sanctiona aceasta mentalitate a PSD care conduce la actiuni si declaratii discriminatorii, sfidatoare, jignitoare impotriva unor cetateni romani. Acestia au aceleasi drepturi ca si social-democratii cocotati in scaune ministeriale si pentru care dreptul la vot este doar o lozinca”, se mai arata in comunicatul PNL.

CITESTE SI: ROVANA PLUMB: Imi cer iertare in numele PARTIDULUI pentru declaratiile domnului IOAN RUS

Reactia liberalilor vine dupa ce intr-o emisiune tv ministrul Ioan Rus a afirmat: ”Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, COPIII SE FAC GOLANI ACASA SI NEVASTA-SA CURVA. De 700 de euro vin acasa jumatate”.