Liberalii clujeni n-au reusit sa-l demita pe MIHAI SEPLECAN. Replica acida a presedintelui CJ Cluj

MIHAI SEPLECAN, presedintele CJ Cluj,  i-a ironizat pe colegii sai de partid, dar in acelasi timp se declara dezamagit de faptul ca dupa 10 ani in PNL acestia vor sa il injunghie in spate.

“Sunt foarte dezamagit de anumiti politicieni in cuvantul carora am crezut si care au fost alesi de cetateni pana la urma. Am ramas foarte dezamagit cand am vazut ca nu s-au tinut de cuvant si nu m-au sanctionat si dat afara din partid. Nu ma voi duce nici data viitoare, sunt foarte speriat si nu mai pot de frica. Am totusi alte lucuri mai bune de facut, sunt multe de facut pentru clujeni.

CITESTE SI: GREU DE SCHIMBAT! LIBERALII CLUJENI N-AU FORTA SA-L INLATURE PE MIHAI SEPLECAN DIN FRUNTEA CJ

Vreau sa mai spun ca ma doare sufletul pentru ca sunt de 10 ani in PNL, mi-am pierdut tineretea si ani din viata pentru a lucra si a ramane in acest partid alaturi de niste oameni care astazi vor sa imi bage cutitul in spate. Sa stea linistiti ca nu voi mai sta mult la CONSILIUL JUDETEAN, doar pana in iunie anul viitor, cand voi fi primarul municipiului Cluj-Napoca”, a spus MIHAI SEPLECAN.  

In urma cu doua zile, MIHAI SEPLECAN le atragea atentia colegilor de partid ca nu il pot exlude pentru ca exista doar un statut aprobat al PNL, insa nu exista un regulament si un cod etic aprobate in Consiliul National. Liberalii clujeni s-au intrunit vineri in sedinta unde au votat doar pentru initierea demersurilor privind sanctionarea presedintelui Consiliului Judetean MIHAI SEPLECAN.

CITESTE SI: MIHAI SEPLECAN: EU VOI FI LA ANUL PRIMARUL CLUJULUI! EMIL BOC NU ARE NICIO SANSA IN FATA MEA!

„Am avut pe ordinea de zi acest punct -initierea demersurilor privind sanctionarea lui MIHAI SEPLECAN. Am decis astazi sa initiem aceste demersuri pentru sanctionarea lui. Se doreste sanctionarea lui SEPLECAN pentru tot disconfortul pe care l-a creat si il creeaza in partid si la adresa liderilor. Sigur, va putea participa si el la sedinta care va avea loc saptamana viitoare pentru a se apara si a exprima un punct de vedere”, a declarat MARIUS NICOARA, co-presedintele PNL CLUJ.

Sanctionarea lui MIHAI SEPLECAN porneste de la mustrare, avertisment si poate ajunge pana la excludere.

Sursa foto si text: monitorulcj