Liberalii dau peste cap planurile PSD in SECTORUL 6

In vederea ALEGERILOR LOCALE de anul viitor, planurile social democratilor sunt date peste cap de liberali in SECTORUL 6 al Capitalei. Acest lucru este demonstrat chiar de un sondaj realizat de un personaj recunoscut pentru optiunile sale de stanga, Mirel Palada.

Astfel, Partidul Social Democrat (PSD) a comandat de la nivel central un sondaj secret elaborat de o echipa de sociologi coordonata de Mirel Palada, consilierul premierului Victor Ponta si fost purtator de cuvant al Guvernului. In fapt, este vorba despre o cercetare efectuata prin metoda CATI pentru identificarea profilului candidatului de succes, a intentiei de vot pentru candidatii propusi de PSD la primariile de sector, a trendului politic si a potentialului de crestere al candidatilor social-democrati, noteaza ziuanews.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU: SORIN OPRESCU A BLOCAT PROIECTELE IMPORTANTE DIN SECTORUL 6

Potrivit sondajului amintit, la SECTORUL 6, in preferinte conduce deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU (28%), fiind urmat de senatorul PSD GABRIEL MUTU (20%) – si de STEFAN FLORESCU (18%).

GABRIEL MUTU, seful PSD Sector 6, nu este agreat de lupii tineri din PSD. Cat despre STEFAN FLORESCU, seful Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4, el este declarat incompatibil de ANI.

Sursa foto: MONDO NEWS