LIBERALII, IMPOTRIVA propunerii ca parlamentarii sa nu mai vina la munca de miercuri

Reprezentantii PNL au votat marti in Biroul Permanent al Senatului IMPOTRIVA unei propuneri ca dupa zilele de luni si marti ale saptamanii viitoare parlamentarii sa nu mai vina la munca.

“Reprezentantii din Biroul Permanent ai Partidului National Liberal au votat IMPOTRIVA acestei propuneri sustinute de celelalte partide. Reprezentantul Partidului Democrat Liberal s-a abtinut. Propunerea este sa venim si saptamana viitoare, doar luni si marti, deci din nou sa se legifereze doar trei ore — trei ore si jumatate pe saptamana si dupa aceea sa nu mai venim deloc la Parlament. Exista aici o paranteza, in sensul ca Biroul Permanent care se va intruni in fiecare luni sa poata lua decizia sa convoace Senatul”, a declarat Puiu Hasotti, liderului grupului PNL din Senat, la Palatul Parlamentului.

Citeste si: Senatorii NU VOR LUCRA aproape o luna de zile, pana dupa euroalegeri

El a atras atentia asupra faptului ca foarte multe proiecte si propuneri intra in aceasta saptamana in adoptate tacita.

Citeste si: DISCUTIILE despre reorganizarea STS, AMANATE de senatori

“Cata vreme avem astazi 45 de proiecte si propuneri legislative care trec prin adoptare tacita astazi sau maine, cata vreme sunt alte zeci de propuneri si proiecte legislative care urmeaza sa vina, mie mi se pare ca Parlamentul, implicit Senatul, este in primul rand pentru a legifera. Trebuie sa participam la campania electorala, dar in momentul in care Parlamentul adopta tacit propuneri legislative trebuie sa avem mare grija in ce masura nu gresim atunci cand intram intr-o inactivitate”, a spus liderul grupului PNL din Senat.