LIBERALII Lucia-Ana Varga si Ludovic Orban rememoreaza PRIMA ZI DE SCOALA

PRIMA ZI DE SCOALA reprezinta un motiv de bucurie pentru mai multi politicieni. Chiar daca acum sunt pe scena politica si dezbat legi si proiecte, alesii isi amintesc cu placere momentul in care erau copii si suna clopotelul la inceput de an.

Daca la inceputul saptamanii v-am prezentat cum se simtea deputatul CRISTINA POCORA atunci cand se intorcea la scoala din vacanta de vara, acum Mondo News a stat de vorba cu liberalii LUDOVIC ORBAN si LUCIA-ANA VARGA.

Citeste si: O RECUNOSTI? CUM ARATA PRIMA ZI DE SCOALA PENTRU UN CELEBRU POLITICIAN. GALERIE FOTO

“M-ati facut sa zambesc”, spune fostul ministru al Apelor si Padurilor, deputatul PNL Lucia-Ana Varga.

Politicianul isi aduce aminte cu placere de prima zi de scoala, “intrarea intr-o alta lume”, dupa cum ne marturiseste. “Eu am facut scoala la tara, in satul Mihai Bravu, din judetul Bihor. Era o scoala veche si imi amintesc ca aveam  mari emotii. Practic, atunci am facut pasul dinspre familie inspre invatatoare. Femeia acea a fost a doua persoana care m-a format. Am intrat in lumea celor mari. Imi amintesc ca pe masa ne astepta o floare si abecedarul. A fost o perioada foarte frumoasa”, spune VARGA.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: SUSPENDAREA LUI TRAIAN BASESCU LA FINAL DE MANDAT ESTE “O ABERATIE, UN NON-SENS”

La randul sau, vicepresedintele PNL, LUDOVIC ORBAN, ne-a marturisit ca resimtea o stare ciudata de fiecare data cand se intorcea pe bancile scolii. “Eu am terminat Colegiul <<Andrei Saguna>> din Brasov. Totusi prima zi de scoala era o zi in care ma incercau sentimente contradictorii. Pe de-o parte eram trist ca se termina vacanta, iar pe de alta parte ma bucuram de revederea cu anumiti profesori si cu toti colegii”, afirma ORBAN.

Sursa foto: luciavarga.ro, libertatea.ro, realitatea.net