Liberalii pregatesc motiunea de cenzura. Antonescu: Ce texte de lege am semnat eu cu domnul Ponta?!

Partidul National Liberal ar putea decide declansarea unei motiuni de cenzura la adresa noului program de guvernare. Crin Antonescu a dat de inteles, in aceasta seara, ca o astfel de decizie ar putea fi luata, maine, in sedinta BPN.

Intrebat daca nu cumva PNL urmeaza a declansa o motiune pe un program de guvernare construit de USL, adica si de liberali, Crin Antonescu a raspuns cu ironie: “Se poate critica un text si din Platon, nu numai din Ponta. Cand e vorba de autori si de texte trebuie sa fim foarte atenti ca ajungem pe mana legii. Ce texte de lege am semnat eu cu domnul Ponta?! Domnul Ponta a venit cu un text(n.r.-program de guvernare), care nu are nicio legatura cu Partidul National Liberal”, a declarat liderul liberal, dupa sedinta de grup a PNL.

Citeste si: Antonescu: Demisia mea din functia de presedinte a Senatului a fost o decizie politica, bine intemeiata

Antonescu nu a garantat declansarea unei motiuni de cenzura, insa a dat de inteles ca in sedinta BPN al PNL de maine este foarte posibil sa se ia o astfel de decizie.

“O sa va spun maine, daca vom critica si pe ce vom critica. Niciun Guvern nu vine sa propuna lucruri rele, dar cand stii ce vrea sa aplice un om(n.r.-Victor Ponta), trebuie sa te gandesti bine”, a incheiat subiectul Crin Antonescu.