LIBERALII protesteaza la PARLAMENT

LIBERALII protesteaza, luni, in fata plenului CAMEREI DEPUTATILOR, cerand Birourilor Permanente Reunite sa introduca, de urgenta, pe ordinea de zi a plenului reunit al Camerei Deputatilor, VOTUL prin CORESPONDENTA.

„Atunci cand am decis, nu reusise si nu se dorea din partea PSD-ului sa se reuneasca aceasta comisie si sa discutam si ultima lege din codul electoral care toate partidele au declarant ca il sustin. Imediat au venit cu o propunere de presedinte, noi l-am votat, au toate conditiile ca sa putem promova pana la 1 noiembrie acest proiect de lege. Retineti, dupa pierderea alegerilor Victor Ponta a zis ca a inteles ceva. Asa a inteles ca nu a mai lasat sa voteze deloc”, a declarat co-presedintele PNL, VASILE BLAGA, noteaza psnews.

CITESTE SI: PARLAMENTARII LIBERALI INTRA IN GREVA JAPONEZA

Intrebat ce se va intampla daca protestul initiat de liberali nu va da roade, BLAGA a raspuns: „O sa dea, daca exista majoritate in Parlament. Vrem sa atragem atentia ca noi dorim ca acest proiect de lege sa fie promovat”. In acelasi timp, co-presedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat ca spera ca demersul PNL sa ii trezeasca la realitate pe social-democrati.

„Teoretic n-ar avea niciun motiv sa nu faca aceasta convocare si ar fi cam ultima 100 de metri. Poate demersul nostru sa ii trezeasca la realitate”, a conchis ALINA GORGHIU.

Sursa foto: realitatea