Liberalul Catalin Boboc, despre OUG privind migratia primarilor: “E ca LEGALIZAREA PROSTITUTIEI”

Ordonanta de Urgenta privind MIGRATIA alesilor locali fara a-si pierde mandatul este in vigoare timp de 45 de zile. Opozitia a amenintat insa ca va contesta la Curtea Constitutionala actul normativ, pe care il compara cu “LEGALIZAREA PROSTITUTIEI”.

“Primarii au ales unde vor sa fie cand au candidat. Au fost si sunt inscrisi in cate un partid. Primarii au facut alegerea. As numi asta intr-un fel, sper sa nu jignesc pe nimeni, seamana cu LEGALIZAREA PROSTITUTIEI. Adica tradari se practica orcicum, dar hai sa o si legalizam”, a declarat senatorul liberal Catalin Boboc, citat de psnews.ro.

Citeste si: PUIU HASOTTI: ORDONANTA PRIVIND MIGRATIA ALESILOR LOCALI ESTE UN GEST POLITIC CONDAMNABIL

Recent, vicepresedintele PNL Ludovic Orban a spus ca ACL va ataca in contencios administrativ si la Curtea Constitutionala si va solicita incetarea MANDATULUI fiecarui ales local care isi va schimba partidul, urmand sa ceara obligarea acestora de a reveni in partidele din care au plecat.

Mai mult, chiar si Secretarul General al PNL, Marian Petrache, a avertizat asupra riscului la care se supun alesii LIBERALI in cazul MIGRARII la alte partide.

“Am trimis o adresa in teritoriu si am spus ca, dupa parerea mea, ordonanta sigur va pica la Curtea Constitutionala si exista riscul sa ramanem fara primari. (…) Daca se revine la legea dinainte si el a facut cerere de schimbare a partidului pe a carui lista a fost ales, isi pierde MANDATUL”, a spus secretarul general al PNL.

LUDOVIC ORBAN: VOM CERE IN INSTANTA SI LA CURTEA CINSTITUTIONALA INCETAREA MANDATULUI ORICARUI ALES CARE SCHIMBA PARTIDUL

Sursa foto: romaniatv.net