Libertate.init() – țeapă sau libertate?

Atunci când te gândești la libertate financiară, la jobul tău de vis, la ce te gândești de fapt? Ce înseamnă pentru tine să lucrezi cu drag și spor? Mai mult decât atât, ce ești dispus să faci pentru a atinge o dezvoltare, personală și profesională, așa cum ți-o dorești?

Știu, vei spune că e începutul prost al unei reclame de teleshoping, dar dacă nu e? Dacă totuși, într-o lume în care tehnologia avansează de la o zi la alta, iar imposibilul devine din ce în ce mai posibil, jobul tău poate fi satisfăcător, fără nici un alt compromis? Desigur, doar cu compromisul muncii!

Libertate.init() – unicul program de mentorat din Romania, care te învață cum să fii freelancer.

Uite că se poate! Se poate și la noi, cum se zice mai des pe aici!

Se poate și la noi, fiindcă cineva a avut curaj și s-a gândit cum să își valorifice talentul astfel încât să facă și un ban, dar să fie și de impact în societate. Banii se pot face prin diverse moduri și tertipuri, dar pentru a avea un impact considerabil în societatea, e nevoie să ai o atitudine morală și de compasiune față de oameni. E cazul lui Cristi și Raul, fondatorii și mentorii programului de mentorat în IT, Libertate.init().

Cristian Dascălu s-a întors în țară după ce a refuzat jobul luxos al celor de la Google și împreună cu Raul Pop (Approd.ro), au gândit un program prin care și-au pus spre folosul tuturor abilitățiile, experiența și talentul. Astfel a luat naștere Libertate.init(), unicul program de mentorat din Ro, care te învață cum să fii freelancer de succes în IT.

E unicul proiect care duce la superlativ ideea de freelancing și o face să fie „The American Dream”.

E un vis, fiindcă munca de freelancer vine cu o atitudine relaxantă, plăcută, facilă și de confort maxim în propriul spațiu, fie el acasă, într-o cafenea, pe plajă sau pe pârtie (asta dacă ai dexteritatea necesară). La nivel logistic nu ai nevoie de altceva decât de un laptop și o conexiune bună la `net, iar restul e munca ta, compromisul muncii tale și al talentului tău.

Libertate.init(), este un program de mentorat pentru nișa de IT, mai exact pentru programatorii ce au minim trei ani de experiență. Cei care își doresc să urmeze acest program se vor bucura de un plan personalizat, mentori pentru susținere și îndrumare constată, cât și beneficii pe partea skill-urilor personale și sociale. Libertate.init() te învață cum să crezi în tine, cum să te motivezi, cum să te negociezi, cum să îți cunoști valoarea astfel încât să știi să te vinzi corect, cum să îți alegi clienții și cum să ajungi la 10 000 euro pe lună!

Cam despre asta e vorba aici, iar dacă nu ne crezi pe cuvânt, aruncă o privire aici, iar apoi programează un call gratuit cu băieții aici. Multă baftă în libertate!