Liberty Parade 2013: 60.000 de tineri si 26 de DJ au facut cea mai nebuna petrecere a verii

liberty_parade

Cat mai colorat, cat mai fistichiu, cat mai energic, cat mai vesel, cam asa s-au prezentat 60.000 de tineri la editia 2013 a Liberty Parade. 60.000 de tineri au dansat pana in zori pe ritmurile muzicii electronice la Liberty Parade si au dat frau liber distractiei in statiunile din sudul litoralului.

Cap de afis pentru Liberty Parade 2013 au fost Alex Gaudino si Dr. Kucho, insa o armata cu cei mai pe val DJs din Romania condusa de DJ Optick a luat cu asalt atat Caravana cat si Arena!!! 

Nu mai putin de 26 de DJ au mixat live la cel mai mare eveniment muzical al verii, iar zeci de mii de tineri dornici de distractie au luat parte la maratonul house, care s-a intins pe parcursul a 14 ore.

O caravana s-a plimbat printre statiuni si i-a adunat pe toti cei care au vrut sa se distreze la concerte. Seara s-au oprit pe plaja dintre Venus si Saturn, unde au facut o noapte alba. A fost o petrecere nebuna, unde toata lumea s-a distrat maxim, chiar daca unii au ramas aproape fara voce. S-au revigorat cu o baie in mare si au luat-o de la capat.