LIBERTY PARADE: Mii de TURISTI sunt asteptati sa DANSEZE pe plaja dintre Venus si Saturn

Mii de persoane sunt asteptate sa participe, in acest week-end, la cea de-a 14-a editie a LIBERTY PARADE, care va avea loc, la fel ca in fiecare an, in sase statiuni din sudul litoralului, TURISTII urmand sa aiba parte de 14 ore de muzica electronica si dans continuu.

Startul petrecerii a fost dat sambata, la ora 16.00, in statiunea Olimp, sute de tineri alaturandu-se CARAVANEI LIBERTY PARADE, compusa din patru camioane descoperite in care DJ-ii mixeaza live. CARAVANA va defila pe traseul Olimp – Neptun – Jupiter – Cap Aurora – Venus – Saturn, destinatia finala fiind Black Sea Arena, care isi va deschide portile la ora 19.00. Pe intregul parcurs, caravanei i se vor alatura tineri imbracati in costume excentrice, cu frizuri si machiaje stridente.

Citeste si: LIBERTY PARADE 2013: 60.000 DE TINERI SI 26 DE DJ AU FACUT CEA MAI NEBUNA PETRECERE A VERII

In cele patru camioane de la CARAVANA LIBERTY PARADE vor mixa saisprezece DJ romani: Emi Matei, CiuPy & Mihai Bejenaru, Ciprian Iordache, Paul Masters, Christian Green, Shidance, Marc Rayen, Afgo, S-Funk, Gruuvelement’s, DJ Dark, Asher & ScreeN, Mentol si Andu.

Pe plaja dintre Venus si Saturn vor mixa toata noaptea UMEK, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Cristi Stanciu, Vika Jigulina, DJ Carlos & Jasc, Just2, Luca M si Raoul Russu. Spectacolul se va desfasura pana duminica dimineata, in jurul orei 06.00, intrarea la eveniment fiind libera, pentru participanti fiind destinate patru porti de acces.

Organizatorii se asteapta ca peste 50.000 de persoane,de toate varstele sa participe, pana duminica dimineata, la LIBERTY PARADE. Editia de anul trecut a strans, in total, peste 60.000 de persoane, spun organizatorii.

Citeste si: LIBERTY PARADE INCEPE SAMBATA, LA ORA 16.00, IN STATIUNEA OLIMP

Pentru ca parada sa se desfasoare fara incidente, o autospeciala a ISU, cu echipaj complet, se va afla pe traseu. De asemenea, peste 140 de jandarmi sunt mobilizati pe durata desfasurarii celei de-a 14-a editii a LIBERTY PARADE.

Sursa foto: litoral.cugetliber.ro