LIBIA: STATUL ISLAMIC a executat LUPTATORI RIVALI si le-a EXPUS PUBLIC CADAVRELE

STATUL ISLAMIC A EXECUTAT si A AFISAT CADAVRELE a patru membri ai unui grup rival care a organizat o revolta impotriva jihadistilor in orasul SIRTE, sin zona centrala a LIBIEI, au povestit mai multi localnici, citati de Reuters.

STATUL ISLAMIC a zdrobit in ultimele zile o revolta a unui grup salafit musulman, la care au luat parte si locuitori inarmati, care au incearcat sa ii indeparteze pe jihadisti de la conducerea orasului situat la aproximativ 500 km est de capitala TRIPOLI. 70 de persoane au fost ucise, sustin localnicii.

CITESTE SI: LIBIA: STATUL ISLAMIC A DECAPITAT 12 PERSOANE IN ORASUL SIRTA

STATUL ISLAMIC a executat 4 luptatori din gruparea rivala si le-a ATARNAT CADAVRELE IN PUBLIC, in spanzuratori metalice, drept avertisment pentru altii, au declarat pentru Reuters patru localnici. In mai multe imagini publicate pe platformele de socializare apar doua corpuri atarnate in spanzuratori, insa autenticitatea imaginilor nu a putut fi verificata.

Totodata, militanti Statului Islamic, care si-au facut un bastion in Libia exploatand haosul si vidul de securitate, au distrus mai multe case din Sirte care apartineau unor luptatori rivali, au povestit localnicii.

Sursa foto: arabnews