LICEENII din Sectorul 2, la Forumul International al Tineretului din Franta

Trei LICEENI din Sectorul 2, membri ai Parlamentului Local al Tinerilor si ai Guvernului Local al Tinerilor Sector 2, vor pleca ,joi, la Caen (Franta), pentru a participa la Forumul International al Tineretului, cu ocazia ceremoniilor prilejuite de comemorarea celei de-a 70-a aniversari a Bataliei din Normandia.

Astfel, cei trei tineri din Sectorul 2 vor avea sansa sa-si prezinte initiativele si asteptarile in viitorul unit al Europei, dar si sa faca schimb de idei cu cei peste 150 de colegi din tarile participante.

Citeste si: Deputatii au decis: VOLUNTARIATUL va fi recunoscut ca EXPERIENTA PROFESIONALA

Cei trei sunt elevi ai celor mai bune licee din Sectorul 2 si anume Colegiul National „Mihai Viteazu”, Colegiul National „Emil Racovita” si Liceul Teoretic „C.A. Rosetti”.

Citeste si: Schema de MINIMIS de 40 milioane de euro pentru ANGAJAREA TINERILOR absolventi

Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2 si Guvernul Local al Tinerilor sunt proiecte derulate de Primaria Sectorului 2. Forumului International al Tineretului se desfasoara in cadrul activitatilor Parlamentului European al Tineretului, in perioada 29 mai – 8 iunie, la Caen, in Franta unde sunt asteptati  tineri intre 18 si 25 de ani dornici sa gândeasca si sa puna in practica viitorul tarilor lor dar si al intregii lumi.

Sursa foto: ps2.ro