LICITATIE pentru drepturile TV ale unor partide din CUPA ROMANIEI

Compania Sport Evolution Group (SEG), partener al Federatiei Romane de Fotbal, organizeaza la 19 septembrie o licitatie pentru atribuirea drepturilor TV a unor partide din cadrul Cupei Romaniei, sezonul 2014-2015, se arata intr-un comunicat remis presei miercuri.

Meciurile ale caror drepturi de transmisie in direct sunt scoase la licitatie au fost impartite in doua pachete. Primul pachet este compus din patru meciuri: optiunile 5 si 6 atat din saisprezecimile de finala, cat si din optimile de finala. Al doilea pachet este compus din 12 meciuri: optiunile 7-16 din saisprezecimile de finala si optiunile 7 si 8 din optimile de finala.

CITESTE SI: TVR va incepe negocierea pentru achizitia DREPTURILOR TV ale Campionatului European din 2016 

Totodata, sunt scoase la licitatie si pachete cu drepturile radio, drepturile internet si drepturile de telefonie mobila ale meciurilor din Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei incepand cu faza saisprezecimilor de finala.

Conform comunicatului, SEG ii invita pe cei interesati sa depuna oferte pentru achizitionarea pachetelor ce contin drepturi media, la sediul sau din strada Popa Tatu, numarul 18, sector 1, Bucuresti, pana la data de 19 septembrie, ora 11.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la 19 septembrie, ora 12.00.

CITESTE SI: LUDOGORETS-STEAUA. Directorul TVR a deschis o ancheta legata de pretul platit pentru transmiterea partidei tur 

In situatia in care se va depune mai mult de o oferta pentru un pachet, la data si ora deschiderii ofertelor se va organiza o licitatie deschisa cu strigare pentru desemnarea ofertantului castigator. Ofertele trebuie exprimate in euro, exclusiv TVA, anunta SEG.

Partidele din saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana se vor disputa la 24 septembrie.

Sursa foto: sport.ro