LIDER PSD: TRAIAN BASESCU si-a pierdut UZUL RATIUNII

In replica la dezvaluirea presedintelui Traian Basescu conform careia Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE, unul dintre liderii Partidului Social Democrat (PSD) a avut o reactie extrem de dura la adresa sefului statului despre care a spus ca “si-a pierdut uzul ratiunii”.

Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD, a  lansat un atac frontal la adresa presedintelui Traian Basescu.

”Basescu si-a pierdut “uzul ratiunii”: face orice numai sa impiedice alegerea lui Victor Ponta ca presedinte, deoarece acesta a promis ca Basescu va plati pentru tot ce a facut. Drept pentru care, vrand sa dea greutate “acuzatiei” ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit, a dezvaluit ca a incercat sa forteze SIE sa incalce legea, dandu-i lista cu ofiteri acoperiti, lucru care, spre lauda lui Melescanu si a SIE, nu s-a petrecut.

CITESTE SI: Basescu: Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT in perioada 1997-2001. Melescanu i-a fost complice 

Ori, daca Basescu a facut, totusi, anuntul s-a pus singur – din ura oarba pe care o nutreste fata de Victor Ponta – in situatia in care, daca va fi obligat sa probeze cele spuse, va trebui sa sufere rigorile legii privind dezvaluirea numelor ofiterilor acoperiti.

Iar daca nu o va face, pentru ca, in ultima clipa, realizeaza in ce s-a bagat, ramane cu inca o minciuna, ca aia cu demisia in cinci minute, cea cu dezinformarea grosolana a cancelarului german, ori lovirea baiatului de la Ploiesti … Deci, acum Basescu va trebui sa aleaga …”, a concluzionat Ioan Mircea Pascu.

CITESTE SI: PONTA, prima reactie dupa dezvaluirile lui Basescu: “Numai MINCIUNI. De fiecare data am respectat legile tarii” 

Sursa foto: realitatea.net