Lideri din PNL il desfiinteaza pe Tariceanu: S-a umilit in cel mai urat mod posibil

Florin Turcanu, vicepresedinte al PNL, si Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova, nu au putut sa treaca cu vederea tradarea fostului lor coleg, Calin Popescu Tariceanu, si faptul ca acesta a reusit sa castige fotoliul de presedinte al Senatului din postura de propunere a aliantei PSD-UNPR-PC-UDMR.

Vicepresedintele Partidului National Liberal Florin Turcanu il acuza pe fostul presedinte al partidului, Calin Popescu Tariceanu, ca a tradat partidul pentru un interes personal.

„Pentru o pozitie personala, a dat cu piciorul in partidul care i-a oferit cea mai inalta functie pe care o poate obtine un om politic. Nu ma asteptam. Am mai avut presedinti care au parasit partidul, dar nu s-au dus la usa stangii sa ceara functii, ci s-au dus tot la dreapta. Sa ajungi dintr-o data in stanga e mai greu”, a afirmat Turcanu.

Citeste si: Crin Antonescu despre nominalizarea lui Tariceanu: Cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte PNL 

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a criticat dur, la randul sau, gestul fostului premier de a candida la sefia Senatului cu sustinerea PSD-ului.

„Gestul lui Tariceanu vine sa confirme frustrarile sale acumulate din momentul in care a pierdut sefia partidului. Tariceanu s-a autoexclus din PNL din momentul in care a fost contra la tot ceea ce partidul decidea. Prin candidatura din partea social-democratilor pentru sefia Senatului, Tariceanu jigneste milioane de oameni care au vazut in el un adevarat liberal, un aparator al valorilor liberale, de care astazi se leapada in cel mai injositor mod posibil.

Pentru mine este o durere profunda sa vad cum o persoana alaturi de care am crescut in spatiul politic a ajuns sa fie reprezentantul PSD si sa fie coordonat de catre social-democrati.

Tariceanu, spre deosebire de ceilalti fosti lideri care au parasit partidul, s-a umilit in cel mai rau mod posibil, trecand in barca PSD. In acest moment nu sunt doar mahnit de alegerea pe care Tariceanu a facut-o, ci dezamagit si dezgustat de cum un om considerat a avea cele mai inalte standarde morale, trece astazi alaturi de cei pe care i-a criticat ani la randul”, se arata in declaratia de presa a lui Mircea Rosca postata pe site-ul pnl.ro.

Sursa foto: qmagazine.ro