LIDERII ACL s-au intrunit intr-o noua sedinta la Palatul Parlamentului. UPDATE

Liderii Aliantei Crestin Liberale (ACL) s-au reunit, miercuri dimineata, la Palatul Parlamentului pentru a discuta pe marginea rezultatelor sub asteptari obtinute in primul tur al ALEGERILOR PREZIDENTIALE.

La intalnire participa Vasile Blaga si Klaus Iohannis, cei doi lideri ai ACL, dar si o serie dintre liderii locali. Potrivit unor surse politice, cea mai spinoasa problema care va fi dezbatuta va fi legata de diferenta de 10% dintre Ponta si Iohannis, in conditiile in care crestin liberalii mizau pe o diferenta de cel mult 4-5% in primul tur.

Secretarul general Marian Petrache (presedinte CJ Ilfov) a declarat ca se vor lua anumite masuri organizatorice pentru un rezultat mai bun in al doilea tur de scrutin si ca eventuale sanctiuni vor fi luate abia dupa turul al doilea. “O analiza se va face, vom vedea de ce procentele in anumite zone au fost mai slabe ca la europarlamentare”, a spus el, mentionand ca eventualele sanctiuni vor fi luate abia dupa turul al doilea. “Nici nu trebuie sa-ti dai tu demisia, pentru ca te vor impinge ceilalti de la spate daca o sa pierdem alegerile”, a mai declarat Petrache.

“Avem o prima sedinta de analiza cu liderii din sudul tarii. Rezultatul mai slab obtinut este cauzat de faptul ca PSD si Victor Ponta au ales sa faca o campanie mizerabila, un veritabil circ cu o serie de dezvaluiri josnice din partea premierului si a staff-ului sau de campanie”, a declarat KLAUS IOHANNIS inaintea sedintei ACL.

“Este nevoie de mai multa implicare acolo unde rezultatele au fost sub asteptari. Eu sunt convins ca ne vom reveni si ca eu voi castiga alegerile”, a mai adaugat liderul PNL.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net